Центр програм з лідерства служіння провів серію тренінгів з лідерства для грінченківців Поділитися

Центр програм з лідерства служіння провів серію тренінгів з лідерства для грінченківців
Поділитися

Лютий 2023 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

 

Скільки часу потрібно, аби навчитися вирішувати конфлікти? Або розвинути емоційний інтелект чи навички слухання? 10 тисяч годин? Все життя? Грінченківці мали змогу опанувати основи ключових аспектів лідерства за 3 аудиторні години!

Впродовж лютого Центр програм з лідерства служіння провів серію тренінгів з лідерства для освітян. Модераторкою стала Марія Вижва, заступник завідувача із соціально-гуманітарної взаємодії Університету Грінченка, психолог, сертифікований гештальт-терапевт.

На вибір учасники мали можливість доєднатися до тренінгів на наступні теми:

1) Поняття мотивації, її особливості з точки зору філософії лідерства як служіння. Концепція лідерства як служіння (за Р. Грінліфом)

2) Самоусвідомленість як одна з найважливіших якостей лідера

3) Слухання як ключове уміння лідера. Емоційний інтелект

4) Вирішення конфліктів з позицій філософії лідерства служіння

5) Команда та ролі у команді. Розвиток міжособистісних стосунків у команді. Довіра як важлива характеристика ефективної команди

Кожна тренінгова сесія включала групові обговорення та емоційні дискусії, щирі зізнання та групову рефлексію щодо обраної теми, роботу в командах та виконання тренінгових вправ та активностей. Важливо, що в ході тренінгів учасники визначали можливості застосування набутих навичок у професійній діяльності, а також поспілкуватись з колегами з різних структурних підрозділів.

Загалом тренінги обʼєднали понад 50 учасників.

Слідкуйте за анонсами Центр програм з лідерства служіння, аби не пропустити набору на наступний курс з лідерства служіння.

Матеріали надано Центром програм з лідерства служіння

Центр програм з лідерства служіння провів с...
Центр програм з лідерства служіння провів с...
Центр програм з лідерства служіння провів с...