Відкритий діалог

03vd
9 листопада 2011 року 

Актова зала навчального корпусу №1 (вул. Тимошенка, 13-б)

Зустріч ректора Віктора Олександровича Огнев’юка зі студентами-грінченківцями «Відкритий діалог»

 
9 листопада 2011 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась зустріч ректора Віктора Олександровича Огнев’юка зі студентами-грінченківцями «Відкритий діалог». Ректор щиро привітав студентську молодь з Міжнародним днем студента, побажав успіхів у навчанні, здоров’я, творчих злетів, збереження у серцях романтики студентських років. 
Під час спілкування, Ректор презентував молоді програму розвитку Університету, поділився глибокими філософськими роздумами про відповідальну роль та місце студентства в освітньому просторі, у процесі творення і розбудови власної держави, дав відповіді на запитання студентів. Грінченківці зацікавлено сприймали промову Ректора, постійно підтримуючи дружними оплесками.


Урочиста та хвилююча кульмінація офіційної частини - нагородження студентів: вручення Ректором Дипломів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України переможцям Всеукраїнського конкурсу науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді; Грамот Київського університету імені Бориса Грінченка за активну участь у студентському самоврядуванні.
У рамках зустрічі «Відкритий діалог», вибухом радості, драйву та енергії пройшов святковий концерт «З Днем студента!», який розпочався виступом учасника «Фабрики Зірок-4» - студента нашого Університету Дениса Любимова. Чуттєво і проникливо він виконав пісню «Я тебе люблю».
 Хореографічна студія сучасного танцю «Look Out» під керівництвом Ярослава Губського, викладача нашого Університету, запам’яталась модерновою хореографією, неймовірною динамікою та шаленою енергетикою. 
Діана Сейтмеметова виконала вокальну композицію «In my world». Красивий тембр голосу та експресивне виконання прийшлись до душі глядачам.

 Фіналістка телепроектів «Шанс» та «Ти-суперзірка» Анаіт, виконанням пісні «Котику мій» зарядила всіх присутніх позитивною енергією, яскравими емоціями та неймовірним драйвом. Студентський рок-гурт «619» виконав композицію «Дотик», яка дійсно сприймалася, як 
дотик до душі та серця.
Сонцесяйну атмосферу родинного грінченківського свята своїм артистизмом, імпровізаційністю діалогів, теплими посмішками допомогли створити ведучі - Григорук Анастасія, Черевко Елеонора, Пєтріков Станіслав та Масендич Катерина.
Світлове та звукове сценічне забезпечення, що відповідає сучасним технічним вимогам, яскраві екрани, на яких відображались фрагменти шоу-програм за участю виконавців, цікавий відеоряд, оригінальна сценографія – все налаштовувало на хвилю піднесеності і гордості, адже на сцені виступали яскраві зірки – студенти нашого Університету.
Концертні номери мали потужну емоційну підтримку зали - на сцені панували юність, краса і натхнення.
Дорогі грінченківці, вітаємо вас зі святом, з Міжнародним днем студента! Бажаємо успіхів у навчанні, здійснення мрій та життєвих планів. Щастя, злагоди, любові!

Вітання Ректора з нагоди Дня студента
Студенти бурхливими оплесками підтримали Ре...
Презентація грінченківцям програми розвитку...
Хвилююча мить. Ректор нагороджує студентів
Я тебе люблю від Дениса Губського
Шалена енергетика студіїї Look out
Діана Сейтмеметова з піснею In my world
Запальна пісня Анаіт всіх зарядила позитиво...
09vd
Веселі та імпровізаційні ведучі