Результати конкурсу в рамках програми Еразмус+ з Університетом Кадісу (Іспанія)

Результати конкурсу в рамках програми Еразмус+ з Університетом Кадісу (Іспанія)

Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

В Університеті Грінченка закінчився конкурсний відбір на навчання за програмою Еразмус+ в Університеті Кадісу (Іспанія) на осінній семестр 2023-2024 н. р.

На розгляд Конкурсної комісії надійшли документи від 12 студентів спеціальності «Мова і література (іспанська)» Факультету романо-германської філології нашого Університету.

З урахуванням рейтингу успішності, знання іноземної мови, наукових здобутків, участі у громадських заходах Університету Конкурсна комісія рекомендувала на навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+ в Університеті Кадісу (Іспанія) в межах 3-х наданих місць на осінній семестр 2023/2024 навчального року таких студенток Університету:

  1. Єлизавету Кунатовську, студентку першого (бакалаврського) рівня (3 курс), спеціальність «Філологія», освітня програма «Мова і література (іспанська)», Факультет романо-германської філології.
  2. Айю Ельбасьйоні, студентку першого (бакалаврського) рівня (2 курс), спеціальність «Філологія», освітня програма «Мова і література (іспанська)», Факультет романо-германської філології.
  3. Марту Нікольську, студентку першого (бакалаврського) рівня (2 курс), спеціальність «Філологія», освітня програма «Мова і література (іспанська)», Факультет романо-германської філології.

Бажаємо студентам-грінченківцям успіхів!

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти