Лауреат Премії імені Івана Виговського, Республіка Польща

Лауреат Премії імені Івана Виговського, Республіка Польща

22 травня 2023 року

Варшавський університет (м. Варшава, Республіка Польща)

 

 

Щиро вітаємо завідувача кафедри міжнародних відносин Факультету права та міжнародних відносин, доктора історичних наук Василя Миколайовича Яблонського із отриманням почесної нагороди - диплому лауреата Премії імені Івана Виговського!

Премія імені Івана Виговського була започаткована Варшавським університетом спільно з вісьмома польськими закладами вищої освіти, з метою визнання заслуг громадян України у розвитку науки, культури та суспільного життя, побудови демократичної держави спрямованої до Європи, у дослідженні історичних, сучасних і майбутніх зв’язків України з Польщею та Європою. Щороку цією премією нагороджується два українські науковці, які представляють гуманітарні та природничі царини. Патронується Премія президентом Республіки Польща.

Урочиста церемонія нагородження відбулася 22 травня 2023 року у Варшавському університеті.

Щиро пишаємося тим, що цьогоріч Україну в цьому знаковому проєкті представлятиме Василь Миколайович Яблонський, високо цінуємо Ваш внесок у розвиток української науки та розбудову міждержавних відносин!

Радіємо успіхам нашого колеги та продовжуємо разом працювати для Перемоги освіченої, європейської, демократичної України!

Матеріали надані Факультетом права та міжнародних відносин

Лауреат Премії імені Івана Виговського
Лауреат Премії імені Івана Виговського
Лауреат Премії імені Івана Виговського