CARE project. День пʼятий

CARE project. День пʼятий

12 жовтня 2023 року
Університет прикладних наук Хяме (Фінляндія)

 

 

Навчальний візит в рамках міжнародного проєкту CARE за підтримки Університету прикладних наук (Фінляндія) добігає кінця.

13 жовтня делегація Київського університету імені Бориса Грінченка відвідала місто Хельсінкі, де була запланована зустріч у Фінському національному агентстві з освіти. В агентстві учасникам зустрічі була презентована нормативно-правова база підготовки карʼєрного радника на національному та регіональному рівнях, міжнародні можливості в рамках ініціативи Еразмус+ та програми академічної мобільності. Делегація нашого Університету була також запрошена до школи для учнів 7-9 класів, де були презентовані особливі роботи карʼєрного радника у школі, який також може виступати і куратором, і психологом.

Делегація Університету Грінченка повертається в Україну з напрацьованими матеріалами для розробки освітньо-професійної програми з карʼєрного радництва в Університеті.

Дякуємо фінській стороні за насичену та інформативну програму, а фінському народу та уряду за підтримку, яку відчувають всі українці!

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

CARE project. День пʼятий
CARE project. День пʼятий
CARE project. День пʼятий
CARE project. День пʼятий