AMU Summer School «Educational Management and Creating New Study Offer»

AMU Summer School «Educational Management and Creating New Study Offer»

22 - 28 жовтня 2023 року

Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

З 22 по 28 жовтня 2023 р. Ілона Тригуб, завідувач аспірантури, докторантури – керівник Докторської школи Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, взяла участь у Міжнародній літній школі «Educational Management and Creating New Study Offer» Університету імені Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща). В рамках проєкту «UNIWERSYTET JUTRA II – POWR.03.05.00-00-Z303/18» школа вкотре об’єднала учасників з 27 українських закладів вищої освіти, професійна діяльність яких пов’язана з організацією та координацією підготовки здобувачів вищої освіти.

У межах програми Міжнародної літньої школи було окреслено можливості створення спільних польсько-українських освітніх програм (гостьові лекції, програми обміну студентів, повні цикли навчання тощо); проаналізовано правові умови для створення нових освітніх програм між польськими та українськими університетами. Учасницям школи було презентовано особливості професійних обов’язків адміністрації університету, діяльності студентських офісів факультетів, системи обслуговування студентів університету – USOS.

Учасниці мали нагоду поспілкуватись з проректорами Університету імені Адама Міцкевича, деканами та їх заступниками; відвідати лекції у Welcome Centre, а також гостьові зустрічі на факультетах історії, біології, політології та журналістики, математики та інформатики, круглі столи з викладачами факультету психології та когнітивних наук, польської та класичної філології.

Вдячні Університету імені Адама Міцкевича за надану можливість для проходження стажувань співробітниками та здобувачами Університету Грінченка!

Матеріали надані Докторською школою

AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School
AMU Summer School