В Університеті Грінченка відкрито доступ до бази Project Syndicate та продовжено термін дії доступу до БУДСТАНДАРТ Online!

В Університеті Грінченка відкрито доступ до бази Project Syndicate та продовжено термін дії доступу до БУДСТАНДАРТ Online!

Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

З березня 2024 року в Університеті Грінченка відкрито доступ бази до Project Syndicate. Це міжнародна медіаорганізація, яка публікує та об’єднує коментарі та аналітику на різноманітні глобальні теми. Усі статті публікуються на вебсайті Project Syndicate і також поширюються в широкій мережі партнерських видань для друку. Наразі мережа налічує понад 500 ЗМІ у 156 країнах.

Project Syndicate пропонує читачам оригінальні та захопливі матеріали, які спонукають до роздумів, а також аналіз провідних інноваторів світу в економіці, політиці, охороні здоров'я, технологіях та культурі.

Водночас в Університеті Грінченка подовжено дію доступу до онлайн-сервісу нормативних документів БУДСТАНДАРТ Online. Сервіс БУДСТАНДАРТ Online дозволяє мати цілодобовий доступ до актуальних версій нормативних документів у галузі проектування, будівництва, охорони праці, пожежної безпеки, екології, енергетики, інформаційної безпеки та ін.

Доступ до бази Project Syndicate можна отримати з будь-якого комп’ютера та через Wi-Fi мережі на території Університету за посиланням.

Доступ до сервісу БУДСТАНДАРТ Online можна отримати з будь-якого комп’ютера та через Wi-Fi мережі на території Університету за посиланням. Для входу в особистий кабінет необхідно використати логін: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., пароль: 092019.

За консультацією щодо використання цих ресурсів прохання звертатися до співробітників бібліотеки:

Опришко Тетяна Сергіївна, директор бібліотеки, тел. 485-21-99; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Литвинова Анастасія Володимирівна, завідувач відділу бібліотеки, тел. 485-21-99; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Доступи будуть діяти упродовж одного року.

 

Ціль 04. Якісна освіта

Матеріали надані Бібліотекою Київського столичного університету імені Бориса Грінченка