Фестиваль науки - 2024: ІV студентська наукова конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин»

Фестиваль науки - 2024: ІV студентська наукова конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин»23 травня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

23 травня 2024 року в Київському столичному університеті імені Бориса Грінченка на Факультеті права та міжнародних відносин в онлайн форматі відбулася ІV студентська наукова конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин» в рамках Фестивалю науки-2024 (до Дня науки в Україні).

Організатором конференції виступила кафедра міжнародних відносин Факультету права та міжнародних відносин Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Заявки на участь у конференції подали здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освітніх програм «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулися: Слюсаренко Ірина Юріївна, заступник декана з наукової роботи Факультету права та міжнародних відносин Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, кандидат історичних наук, доцент; Яблонський Василь Миколайович, завідувач кафедри міжнародних відносин Факультету права та міжнародних відносин Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор історичних наук, доцент.
Під час конференції працювали наступні секційні засідання:

  • «Країнознавчі аспекти європейських студій»;
  • «Публічна дипломатія країн світу»;
  • «Американські студії»;
  • «Суспільні комунікації в міжнародних відносинах».

Студенти вищезазначених освітніх програм у рамках задоду апробували результати власних досліджень, які виконувалися під час підготовки бакалаврських та магістерських робіт; продемонстрували свої вміння дотримуватися корпоративного стилю під час підготовки презентацій; вчилися вибудовувати виступ з оприлюдненням результатів власних досліджень в рамках визначеного регламенту, формулювати та задавати питання своїм колегам-дослідникам. Напрацювання студентів є втіленням концепції практикоорієнтованого навчання, а також поєднання навчання та дослідження, що реалізується кафедрою міжнародних відносин в рамках освітньої стратегії Університету.

Дякуємо усім спікерам та модераторам онлайн-форуму за активну участь та бажаємо творчої наснаги й нових наукових ідей!

Чекаємо всіх на наступних конференціях!

Ціль 04. Якісна освіта

Матеріали надані НМЦ досліджень, наукових проєктів та програм

Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024