Фестиваль науки - 2024: Науковий воркшоп «Мистецтво створення ефективної стендової доповіді»

Фестиваль науки - 2024: Науковий воркшоп «Мистецтво створення ефективної стендової доповіді»23 травня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

23 травня 2024 року в межах Фестивалю науки – 2024 на Факультеті журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка відбувся науковий воркшоп «Мистецтво створення ефективної стендової доповіді», який проходив у дистанційному форматі на платформі Zoom.

Спікером заходу була Маргарита Нетреба, доцентка кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, гостьова професорка Університету Жирони, експертка з візуалізації, скрайбінгу, тренерка з медіаграмотності, дослідниця, дизайнерка освітніх заходів.

У заході взяли участь студенти-журналісти, аспіранти та викладачі з різних структурних підрозділів Університету Грінченка.

Воркшоп був розділений на дві частини: теоретичну і практичну. Під час теоретичної частини учасники дізналися, як створити постер, який привертає увагу, є інформативним та естетично привабливим. Тренерка дала поради щодо дизайну стендової доповіді: характеристика шрифтів, поєднання кольорів, візуалізації даних, а також персональний сторітелінг постеру для залучення аудиторії. Під час практичної частини Маргарита Нетреба просто під час воркшопу створила стендову доповідь для міжнародної конференції, демонструючи всі кроки та нюанси дизайн-процесу.

Цей воркшоп став чудовою можливістю для учасників покращити свої навички створення наукових постерів та зробити свої дослідження більш помітними та ефективними.

Ціль 04. Якісна освіта

Матеріали надані НМЦ досліджень, наукових проєктів та програм

Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024