Благодійна допомога спортивного комплексу Київського столичного університету імені Бориса Грінченка воїнам визволителям України

Благодійна допомога спортивного комплексу Київського столичного університету імені Бориса Грінченка воїнам визволителям УкраїниКиївський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Під час змагань з плавання «Веселий Дельфін» та «Мій вибір – ЗДОРОВʼЯ!», які нещодавно відбулися в басейні Університету була реалізована благодійна ініціатива для допомоги нашим захисникам.

Під час заходів було зібрано 70 380 грн, які перераховані благодійному фонду «UA HEART» (Українське Серце).

Зібрані кошти були спрямовані на придбання дрона для Збройних сил України, який має допомогти в ефективності виконання бойових завдань. Ця акція підтвердила важливість єднання та підтримки наших захисників та захисниць у цей непростий час.

Воїни висловили вдячність, зокрема сказали:

«Я дуже радий, хлопці дзвонили, все вони отримали, отримали «пташку». Я щасливий, хлопці щасливі. Я радий за них, тепер, думаю, ми переможемо. Перемога скоро. Щиро дякую».

Дякуємо всім учасникам, організаторам та волонтерам, які долучилися до цього благодійного заходу. Разом ми робимо важливу справу для нашої країни!

Слава Україні!

Матеріали надані Спортивним комплеком Університету Грінченка

Благодійна допомога спортивного комплексу К...
Благодійна допомога спортивного комплексу К...
Благодійна допомога спортивного комплексу К...
Благодійна допомога спортивного комплексу К...