Міжнародна академічна мобільність аспірантів Університету Грінченка

Міжнародна академічна мобільність аспірантів Університету Грінченка20 червня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

20 червня 2024 р. у місті В’єста (Італія) в рамках міжнародного заходу International Week, організатором якого виступив Університет Фоджа (Італія), аспірантки нашого університету Лойко Єлизавета (спеціальність 051 Економіка), Катеринич Анна (спеціальність 231 Соціальна робота) та Широкова Ірина (спеціальність 061 Журналістика) представляли Університет Грінченка для 265 учасників із 15 країн світу.

Аспірантки розповіли про кількість програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії та про міжнародну співпрацю Університету. Учасники International Week із зацікавленістю слухали інформацію, задавали запитання, виказували підтримку як нашим аспіранткам, як представникам Університету, так і всім українцям.

Наші аспірантки є учасницями програми академічної мобільності «Erasmus+» з університетом Фоджа (Італія), тому могли приймати участь у проведенні заходу International Week та представляти наш Університет. Дякуємо нашим аспіранткам за підтримання міжнародної співпраці та популяризацію нашого закладу вищої освіти.

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

Ціль 4. Якісна освітаЦіль 17. Партнерство заради сталого розвитку

Міжнародна академічна мобільність аспіранті...
Міжнародна академічна мобільність аспіранті...
Міжнародна академічна мобільність аспіранті...