Творчі здобутки вокалістів університетської студії «Subito»

Cпівробітництво з Університетом Акіта (Японія) та нові можливості для грінченківцівКиївський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Пісні споконвіків несуть людям радість, розраджують смуток, чарують душу, дають силу і натхнення, надихають на Перемогу… Щиро закохані у пісню учасники університетської вокальної студії «Subito» (керівник Кольберт А. В.) взяли участь у низці конкурсів і фестивалів, які проходили в Україні та у країнах зарубіжжя весною та влітку 2024 року.

Всеукраїнський конкурс мистецтв «ВЕЛИКОДНЄ ДИВО» (Київ) приніс вокалістам-грінченківцям дві перемоги: учасниця гурту Надія Слюсарук перемогла у номінації «Естрадний вокал», а Ілля Сліпчук у цій же номінації отримав Диплом ІІ ступеня.

На Міжнародному фестивалі-конкурсі «МІСТО ЛЕВА» (Львів) гурт «Subito» виступив у повному складі і став лавреатом ІІІ премії у номінації «Естрадний вокал». У номінації «Естрадний вокал» сольні виступи Ілля Сліпчук, Надія Слюсарук, Вікторія Доценко, Ілля Король стали лавреатами І премії, а Назарій Скляров – ІІІ премії.

Взявши участь у Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі «GREECE STARS» (Міжнародний проєкт Україна-Греція), студійці поповнили скарбничку творчих здобутків. Вікторія Доценко, виступивши сольно, перемогла у номінації «VOCAL GENRE – POP – age category: IV», а Назарій Скляров став лавреатом ІІ премії у номінації «VOCAL GENRE – POP – age category: V».

26 червня у культурному центрі «Арт-Братислава» відбувся спільний звітний концерт, у якому взяли участь артисти-аматори, котрі удосконалюють виконавську майстерність на заняттях студій «Subito» та ««Gloria». Віртуозне виконання творів українських та зарубіжних авторів, яскраве дійство на сцені, вдячні оплески – концертна програма заворожила присутніх у залі своєю неповторністю, подарувавши гарний настрій, позитивні емоції, незабутні враження.

У найближчих планах вокалістів «Subito» – участь у Міжнародному багатожанровому конкурсі-фестивалі «SOLLE DELL’ADRIATICO», який відбудеться в Італії (Ріміні) з 27 липня по 04 серпня. У ньому позмагаються за перемогу Вікторія Доценко та Катерина Лимарь.

Тримаймо мистецький фронт!

Матеріали надані НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів

Ціль 17. Партнерство заради сталого розвитку

Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»
Університетська студія «Subito»