Університет Грінченка у ТОП-15 міжнародного рейтингу «TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles»

Університет Грінченка у ТОП-15 міжнародного рейтингу «TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles»Липень 2024 р.
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

За результатами міжнародного рейтингу «TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles» Київський столичний університет імені Бориса Грінченка увійшов до 15 кращих закладів вищої освіти України з-поміж 112 ЗВО, представлених у рейтингу.

Методологія рейтингу заснована на даних із загальнодоступних профілів працівників в Google Scholar, в яких вказано і підтверджено приналежність до університету. Під час формування рейтингу враховується значення цитування найкращих 310 профілів Google Scholar працівників університету. Заклади вищої освіти, які містять неіндивідуальні профілі (журнали, відділи, групи) серед 310 найбільш цитованих, виключаються з рейтингу (кількість цитат дорівнює нулю).

У липні 2024 р. загальна кількість цитувань Університету Грінченка в рейтингу склала 70 267, що на 8 948 більше у порівнянні з січневим випуском та на 14 159 у порівнянні з 2023 р.

Позиції в рейтингу надають оцінку внеску університету у світову науку та його визнання міжнародною академічною спільнотою. Водночас, результати рейтингу «TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles» є одним із складників авторитетного міжнародного рейтингу «Webometrics ranking of world’s universities» («Вебометричний рейтинг університетів світу»).

Дякуємо науково-педагогічним та науковим працівникам Університету Грінченка за суттєвий внесок у зміцнення позицій Університету в рейтингу та бажаємо подальших наукових досягнень!

Із результатами рейтингу можна ознайомитись за посиланням.

Університет Грінченка у ТОП-15 міжнародного...
Університет Грінченка у ТОП-15 міжнародного...