Розпочався прийом електронних заяв на бакалаврські програми

Розпочався прийом електронних заяв на бакалаврські програми

19 липня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

Сьогодні, 19 липня 2024 року, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка розпочав новий етап вступної кампанії – прийом електронних заяв на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.

Уже кілька років ми утримуємо лідерські позиції за кількістю поданих заяв не лише серед столичних університетів, але й у всеукраїнських рейтингах закладів вищої освіти.

Цьогоріч перелік освітніх програм Університету Грінченка поповнився, серед новинок «Маркетинг та цифрові комунікації», «Медіапродюсування», «Мова і література корейська», «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно», «Соціальна психологія». Безумовно, очікуємо і на охочих опанувати більш традиційні освітні програми: «Математика», «Українська мова і література», «Філософія», «Дошкільна освіта» та інші.

Також у корпусі на Левка Лук’яненка, 13Б діє Консультаційний центр: представники Приймальної комісії охоче дадуть відповіді на всі запитання, допоможуть зареєструвати пільги, а також сформувати вашу індивідуальну траєкторію професійного розвитку.

З нетерпінням чекаємо на ще більше заяв і поповнення Грінченківської родини новим поколінням!

Вступна кампанія 2024
Вступна кампанія 2024
Вступна кампанія 2024
Вступна кампанія 2024