Участь студентки Університету в Міжнародній академії з лідерства служіння

Участь студентки Університету в Міжнародній академії з лідерства служіння (Орегон, США)12 - 29 липня 2024 року
Міжнародна академія з лідерства служіння (Орегон, США)

 

 

З 12 по 29 липня студентка Факультету романо-германської філології Університету, Стрельцова Аліна, взяла участь у міжнародній академії лідерства служіння, яка проходила у штаті Орегон, США. Академія об'єднала 15 студентів з Казахстану, Афганістану, України та Нігерії, які мали можливість познайомитися з досвідом та принципами лідерства служіння у різних сферах діяльності.

В перший день учасники мали можливість зустрітися з засновником Академії, почесним професором Університету та його частим гостем, Маршаллом Крістенсеном, який поділився надихаючими словами: "Піклуйтеся один про одного, будьте підтримкою для інших та допомагайте один одному у майбутньому".

Академія є передостанньою частиною програми з лідерства і має на меті продемонструвати способи застосування філософії лідерства служіння на практиці. Тож щодня студенти відвідували різноманітні організації, спілкувались зі їх співробітниками та лідерами і знайомились з особливостями побудови команди, управління компаніями та впровадження принципів лідерства служіння у різних галузях, зокрема бізнес, охорону здоров’я, благодійність та громадську діяльність.

Один з найяскравіших днів програми був проведений у Манзаніті, де учасники прослухали лекцію Ріка Коулсона, колишнього керівника підрозділу Intel, про служіння у великих корпораціях.

Відвідування Medical Teams International надало студентам можливість побачити, як організація реагує на різноманітні катастрофи в усьому світі, а також узяти участь у волонтерській роботі з організації медичних постачань.

Протягом подальших днів програми студенти відвідали SnowCap Community Charities, де мали можливість допомогти організації, що надає їжу та одяг нужденним, а також дізнатися про важливість створення безпечного простору для тих, хто потребує допомоги. Візит до Crystal Peaks Youth Ranch став емоційним досвідом, де учасники почули історію засновниці Кім Мідер про зцілення через роботу з тваринами та молоддю.
Протягом другого тижня Академії учасники відвідали різні організації у регіоні Центральний Орегон, де ознайомилися з прикладами служіння у бізнесі та громадських організаціях. Особливо надихаючим був візит до Deschutes County Sheriff's Office, де студенти побачили, як філософія лідерства служіння допомагає в роботі правоохоронних органів.

Програма завершилася урочистою церемонією випуску, під час якої студенти поділилися враженнями від участі у програмі.

Матеріали надані Центром програм з лідерства служіння

Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння
Міжнародна академія з лідерства служіння