В Університеті Грінченка відкрито доступ до сервісу перевірки документів на виявлення текстових збігів Turnitin Similarity

В Університеті Грінченка відкрито доступ до сервісу перевірки документів на виявлення текстових збігів Turnitin SimilarityСерпень 2024 року
Бібліотека Університету Грінченка

 

 

З 20 серпня 2024 року в Університеті Грінченка відкрито доступ до сервісу перевірки документів на виявлення текстових збігів Turnitin Similarity (сервіс, до якого інтегрувався Unicheck).

Сервіс Turnitin Similarity заснований у 1998 році та належить американській компанії Turnitin LLC, яка є дочірнім підприємством Advance Publications. Перевірка відбувається шляхом порівняння документів із базою даних матеріалів Turnitin Similarity та вмістом інших вебсайтів задля виявлення подібності із вже існуючими матеріалами.

Технічним адміністратором та координатором використання антиплагіатних систем є бібліотека.

За консультацією щодо використання сервісу можна звертатися до працівників бібліотеки Університету Грінченка:

Опришко Тетяни Сергіївни, директора бібліотеки, тел. 366-56-06; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Литвинової Анастасії Володимирівни, завідувача відділу бібліотеки, тел. 366-56-06; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Матеріали надані Бібліотекою Університету Грінченка

Ціль 04. Якісна освіта