Університет Грінченка став переможцем серед закладів вищої освіти ІІ категорії у змаганнях ХІХ літньої Універсіади м. Києва

Університет Грінченка став переможцем серед  закладів вищої освіти ІІ категорії у змаганнях ХІХ літньої Універсіади м. Києва20 вересня 2024 року
м. Київ

 

 

20 вересня 2024 року відбувся загальноміський захід, присвячений святкуванню Міжнародного дня студентського спорту, в межах якого відбулося урочисте нагородження переможців і призерів серед закладів вищої освіти м. Києва у змаганнях ХІХ літньої Універсіади м. Києва.

Протягом навчального року Київським міським відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту спільно з федераціями з видів спорту, Студентською спортивною спілкою м. Києва та іншими громадськими організаціями було проведено 19 змагань з 15 видів спорту, участь в яких взяли близько 2000 студентів і студенток з 27 закладів вищої освіти м. Києва. Київський столичний університет імені Бориса Грінченка став переможцем серед ЗВО ІІ категорії.

Вітаємо тренерів і всіх студентів, які брали участь у змаганнях ХІХ літньої Універсіади м. Києва протягом 2023/2024 року.

Бажаємо всім подальших перемог!

Матеріали надані Факультетом здоров’я, фізичного виховання і спорту

Університет Грінченка став переможцем серед...
Університет Грінченка став переможцем серед...
Університет Грінченка став переможцем серед...
Університет Грінченка став переможцем серед...