Засідання Вченої ради Університету 26 вересня 2024 року

Засідання Вченої ради Університету 26 вересня 2024 року26 вересня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

26 вересня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, яке розпочалося хвилиною мовчання для вшанування пам’яті жертв збройної агресії російської федерації.

Проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Олексій Жильцов, кандидат педагогічних наук, професор, презентував нову редакцію Положення про організацію освітнього процесу в Університеті – ключового нормативного документа, доопрацювання якого зумовлено викликами часу, змінами у нормативно-правовій базі, зокрема введено новий розділ та унормовано реалізацію індивідуального підходу до освітніх стратегій здобувачів освіти.

Через оголошення сигналу «Повітряна тривога!» Вчена рада Університету продовжила своє засідання в укритті та прийняла рішення про нагородження з нагоди Дня Університету співробітників та здобувачів освіти медаллю Бориса Грінченка і нагрудним знаком «За служіння Університету».

Голова Вченої ради Університету, проректор з наукової роботи Наталія Віннікова, доктор філологічних наук, професор, доповіла з низки питань, пов’язаних із діяльністю аспірантури і докторантури Університету. Зокрема було прийнято рішення про зарахування до докторантури Університету, призначення наукового консультанта докторантці і наукових керівників аспірантам першого року навчання, затверджено зміни до окремих нормативних документів. Одноголосно затверджено теми дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора наук і ступеня доктора філософії.

Також затверджено результати підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників Університету за 2023/2024 н. р. і плани підвищення кваліфікації (стажування) на поточний навчальний рік.
Було розглянуто і прийнято відповідні рішення щодо решти питань порядку денного засідання.

Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету
Засідання Вченої ради Університету