Університет Грінченка у міжнародному рейтингу для іноземних студентів від Study Abroad Aide

Київський столичний університет імені Бориса Грінченка у міжнародному рейтингу для іноземних студентів від Study Abroad Aideвересень 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

30 вересня 2024 року опубліковано випуск міжнародного рейтингу закладів вищої освіти для іноземних студентів від Study Abroad Aide. За результатами рейтингу Київський столичний університет імені Бориса Грінченка увійшов до переліку найкращих університетів, посівши 54 позицію з-поміж 167 ЗВО України та 1417 позицію з-поміж закладів вищої освіти Європи!

Міжнародний рейтинг від Study Abroad Aide орієнтований на оцінку закладів вищої освіти з точки зору їх привабливості для іноземних студентів.

Методологія рейтингу враховує наступні ключові фактори:

  • Академічна репутація - оцінювання якості освіти та досліджень на основі показника академічної репутації за результатами міжнародних рейтингів Times Higher Education World University Rankings, QS World University Rankings, US News & World Report Best Colleges.

  • Контингент іноземних студентів - показник ефективності освітньої системи для студентів різних національностей та культур, визначений на основі кількості міжнародних студентів, які навчаються в університеті.

  • Контингент студентів - показник престижності та привабливості ЗВО, який базується на загальній кількості зарахованих студентів.

Результати рейтингу підтверджують високу якість освіти в Університеті, його привабливість для іноземних студентів та сприяють посиленню міжнародної репутації.

Із результатами рейтингу можна ознайомитись за покликанням