Засідання Ради молодих учених Університету

2719 березня 2011 р.
вул. Воровського 18/2

9 березня відбулося чергове засідання Ради молодих учених Університету. Головне питання, яке на ньому обговорювалося, – підготовка до Всеукраїнської науково-практичної конференції  “Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки”, яка відбудеться 20 квітня 2011 року.

Завідувач НМЦ досліджень, наукових проектів та програм Н.М.Віннікова повідомила про стан надходження матеріалів. Станом на 9 березня на адресу оргкомітету надійшло близько 100 заявок на участь у конференції та біля 80 статей для друку у збірнику матеріалів конференції. Рукопис збірника вже підготовлено до друку. На участь у конференції зголосилися молоді учені, аспіранти та магістранти не лише з різних регіонів України, а й Російської Федерації.

Під час засідання було обговорено організаційний план проведення конференції та розподілено обов’язки щодо його виконання між членами Бюро РМУ.

У засідання Бюро РМУ Університету взяла участь проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Л.Л.Хоружа, яка внесла конструктивні пропозиції щодо наповнення та організації пленарного засідання конференції.

Наступне робоче засідання Бюро РМУ Університету, присвячене підготовці Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, заплановане на 28 березня ц.р.