Світлій пам’яті Євгена Слюсаренка

Світлій пам’яті Молчанова Ігоря Миколайовича

 

Пам’яті захисника України, гідного сина своїх батьків та Вітчизни, студента Київського університету імені Бориса Грінченка

ЄВГЕНА СЛЮСАРЕНКА

 

У запеклих боях із рашистськими загарбниками загинув студент третього курсу Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, доброволець ЄВГЕН СЛЮСАРЕНКО.

Він народився 25 грудня 2001 року в столиці України – м. Києві, у 2019 році закінчив навчання у Київському природничо-науковому ліцеї № 145 і вступив до Університету Грінченка на спеціальність «Комп’ютерні науки».

Євген був життєрадісною та активною молодою ЛЮДИНОЮ, захоплювався спортом. У 2018 він став Чемпіоном України з давньогрецького бойового мистецтва – панкратіону, а 2019 року – призером Чемпіонату України з грепплінгу. Він був активним учасником вболівальницького руху Ультрас Динамо Київ (колектив North Company).

З перших днів наступу рашистів на Північ України та Київ, Євген разом з товаришами з North Company пішли в Територіальну оборону м. Києва, а згодом поповнили лави Збройних Сил України у добровольчому батальйоні. Після активних бойових дій на Київщині він та його побратими вирушили захищати східні рубежі України.

22 квітня 2022 року на полі бою з окупаційними військами РФ під час виконання бойового завдання Євген Слюсаренко та декілька його побратимів загинули під час вибуху ворожої міни. Він прийняв останній бій на Харківщині у 58-й день від початку нової фази війни проти України, захищаючи нашу країну від окупантів.

Студент-грінченківець був і залишиться у нашій пам’яті справжнім патріотом України!

Найкращі сини України віддають своє життя за наше вільне та мирне майбутнє. На жаль, ПЕРЕМОГИ без смерті ГЕРОЇВ не буває...

Дякуємо, що ТИ був і БОРОВСЯ за нашу Свободу!

Дякуємо Євгену Анатолійовичу та Тетяні Юріївні – батькам Євгена Слюсаренка, його шкільним наставникам за виховання мужнього сина і захисника, ПАТРІОТА УКРАЇНИ.

Університет Грінченка у день похорону Євгена приспустить прапори України, Києва, власний прапор і прапор Європейського Союзу.

Глибоко сумуємо та виловлюємо щирі співчуття родині Євгена.


2 червня 2022 року Президент України підписав Указ про нагородження (посмертно) орденом "За мужність” III ступеня Євгена Слюсаренка з формулюванням: за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.  


Вічна пам’ять! Герої не вмирають!