Ректорат обговорив підсумки рейтингу «Лідер року»

IMG_085522 січня 2018 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

  

 

 

22 січня 2018 року на засіданні ректорату відбулося представлення проекту «Пляжний патруль» заступником директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), начальником управління торгівлі та побуту Пікаловим Д.О. Під час презентації проекту членами ректорату було обговорено напрямки майбутньої співпраці та можливі варіанти залучення студентів та викладачів до волонтерських проектів.

На засідання обговорено питання про проведення конференції трудового колективу та засідання Вченої ради Університету. Одним з основних питань стало підведення підсумків рейтингу науково-педагогічних працівників «Лідер року». З даного питання доповідала проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н. В. Морзе. З урахуванням результатів рейтингу науково-педагогічним працівникам будуть встановленні надбавки до посадових окладів. Співробітники з найвищими показниками в рейтингу будуть відзначені премією та спеціальною відзнакою.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про удосконалення системи якості освіти та про вартість навчання у 2018 році.

Турунцев О. П., проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи поінформував про план закупівель на цей рік.

Директор бібліотеки Університету Опришко Т.С. розповіла про заявки на придбання навчальної літератури.

На засіданні ректорату розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.