Ректорат Університету обговорив створення дорожньої карти якості освіти

12 лютого 2018 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

12 лютого 2018 року відбулося чергове засідання ректорату, яке розпочалося із доповіді проректора з науково-методичної та навчальної роботи Жильцова О.Б. про етапи розроблення дорожньої карти якості освіти в Університеті та про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

Завідувач НМЦ стандартизації якості освіти Леонтьєва О.В., проректор з наукової роботи Віннікова Н.М., проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. поінформували про критерії оцінювання діяльності завідувачів кафедр.

На засідання було обговорено питання про результати рейтингу структурних підрозділів у 2017 році. Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. розповіла про бали, які отримали структурні підрозділі за свою роботу в минулому році. У процесі обговорення було вирішено нагородити спеціальними відзнаками підрозділи з найкращими показниками. Також Морзе Н.В. доповіла про нові вимоги до критеріїв рейтингу «Лідер року» на 2018 рік.

Про оплату за навчання у 2018 році поінформували проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б., директори та декани. Також Жильцов О.Б. розповів про оголошення конкурсу щодо переведення на вакантні місця регіонального замовлення.

Проректор з наукової роботи Віннікова Н.М. доповіла про преміювання авторів статей, надрукованих у 2017 році у виданнях, включених до наукометричних баз даних Scopus і Web of Science.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. презентувала Start-up інкубатор, який планується створити в Університеті.

Окрім цього на засіданні ректорату було обговорено питання щодо планування соціально-гуманітарних заходів на 2 семестр. У ході якого проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарева О.Є. розповіла про важливі заходи, які планується провести у першому півріччі 2018 року.

Декан Історико-філософського факультету Александрова О.С. поінформувала про організацію Другого Всеукраїнського турніру з філософії.

На засіданні ректорату розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.