Котелевець Анастасія Михайлівна

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету

Біографія

1 листопада 2023р. – обрана головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка

10 жовтня 2023р. – обрана головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти ( на 2023-2024 н.р.)

18 жовтня 2022р. – обрана заступницею голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка

7 жовтня 2022р. – по сьогодні викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти

5 жовтня 2022р. – обрана головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти (на 2022-2023 н.р)

З 2020 року навчається в аспірантурі на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка (денна форма навчання). Шифр і назва наукової спеціальності: 231 – Соціальна робота.

Наукова тема: «Розвиток соціальної активності студентів у волонтерській діяльності».

2019-2022 р. - «Фахівець по роботі з волонтерами «БО «БФ «Карітас-Київ»

2017-2018 р. - Асистент проекту «Благодійна допомога ВПО та найбільш вразливим сім’ям, які постраждали в наслідок конфлікту в Україні» що впроваджувався ВБО "Український фонд «Благополуччя дітей» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Diakonie Katastrophenhilfe.

2017 р. - Куратор волонтерів під час проведення пісенного конкурсу Євробачення 2017

2016 р. - Педагог-організатор дитячого дозвілля у Lykia World & Links Golf Antalya

2016 р. - Тренер-психолог у таборі "АРБУЗ"

2015- 2016 р. - Педагог-організатор Полтавського академічного обласного театру ляльок

2013-2015 р. - Педагог, психолог, тренер Тренінговий проект «УХ-ти кемп»

2013-2014 р. - Соціальний працівник проектів «Відпрацювання системи надання профілактичних послуг підліткам груп ризику та підліткам, уразливим щодо інфікування ВІЛ», «Апробація державного стандарту соціальної профілактики» Всеукраїнський громадський центр “Волонтер”

2012 р. - Куратор функціональних напрямків «Менеджмент волонтерів» та «Медицина» під час проведення ЄВРО 2012

2010 р. (травень-вересень) - Педагог-організатор в «Артеці»

2008-2014 р. - Координатор школи волонтерів Всеукраїнського громадського центру «Волонтер», напрямок «Робота з дітьми та підлітками у притулках для дітей та центрах соціально-психологічної реабілітації»

Освіта:

У 2012 році закінчила з відзнакою Київський університет імені Бориса Грінченка, здобула базову вищу освіту за напрямом підготовки «Соціальна педагогіка» та отримала кваліфікацію бакалавра соціальної педагогіки, соціального педагога.

У 2014 році закінчила з відзнакою Київський університет імені Бориса Грінченка, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка» та здобула кваліфікацію викладач соціальної педагогіки, практичний психолог у навчальних закладах, присвоєно ступінь магістра

У 2015 році закінчила з відзнакою Київський університет імені Бориса Грінченка, здобула кваліфікацію магістра управління навчальним закладом, керівника установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання)

Професійний і науковий інтерес

З 2020 року навчається в аспірантурі на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка (денна форма навчання). Шифр і назва наукової спеціальності: 231 – Соціальна робота. Наукова тема: «Розвиток соціальної активності студентів у волонтерській діяльності».

З 18 липня 2023 року експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (231 Соціальна робота)

Сфера наукових інтересів – волонтерська діяльність, розробка та проведення просвітницьких та профілактичних тренінгів

Інше

Нагороди:

2022 р. – Грамота ректора Київського університету імені Бориса Грінченка за особистий внесок у розвиток Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету та координацію Школи академічної доброчесності.

2023 р. – Грамота проректора, голови комісії з реорганізації, за особистий внесок у розвиток Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету та Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, координацію Школи академічної доброчесності, організацію щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації» і наукового квесту «Київ - моя столиця» та з нагоди Дня науки в Україні.

9 червня 2023 р. – Подяка декана Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, за професійну майстерність, сумлінність в організації Наукової цукерні – 2023, активізацію наукової роботи зі студентами.