XI відкритий конкурс-фестиваль дитячої і юнацької естрадної творчості "Forte music - 2012"

alx_6311

З 27 по 29 квітня 2012 року в м. Слов'янську Донецької області відбувся XI відкритий конкурс-фестиваль дитячої і юнацької естрадної творчості «Forte music – 2012», організаторами якого виступили театр пісні «Феєрверк» і Слов'янська міська організація «Союз молоді регіонів України». 
Традиційно фестиваль проходив протягом двох днів. Цього року участь в конкурсі взяли 112 сольних виконавців у вікових категоріях від 7 років, 31 вокальний колектив, 32 хореографічних колективів з різних куточків України.
Представляти наш Університет на цьому святі творчості випала честь студентам Інституту мистецтв Оксані Господарчук, Євгену Коваленко та Наталії Корнієнко. У нелегкій боротьбі вони вибороли почесні призові місця. Дипломами за зайняте перше і друге місце у номінації «Вокал, 18-25 років» були нагороджені Оксана Господарчук і Євген Коваленко відповідно.
Також організатори фестивалю відзначили старших викладачів Університету Світлану Гмиріну подякою «За високий рівень підготовки творчої молоді, популяризацію естрадного мистецтва в Україні та проведення майстер-класів для учасників фестивалю та їх керівників» і Дмитра Лєвіта подякою «За високий рівень підготовки творчої молоді, популяризацію естрадного мистецтва в Україні та професійну роботу у складі журі фестивалю».

Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень!