16 жовтня 2012 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулось урочисте відкриття IV Національної виставки-презентації «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ», на якій наш Університет було нагороджено золотою медаллю у номінації «Інновації у співпраці вищих навчальних закладів з ринком праці».    
Відділ соціально-гуманітарної роботи і НМЦ СГВ та організації дозвілля студентів підготували сценарій концертної програми урочистого відкриття з елементами рекламної презентації Київського університету імені Бориса Грінченка, і в співпраці з Інститутом мистецтв здійснили постановку урочистостей.

 

15-17 листопада 2012 року у Центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" відбулась XXII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра». Підрозділами Університету з соціально-гуманітарної діяльності на конкурс була підготовлена та представлена презентація студентського парламенту та студентської профспілки, за яку  наш Університет отримав золоту медаль у номінації «Розвиток студентського самоврядування у вищому навчальному закладі».

Презентація Студентського парламенту

 


 

28 лютого – 02 березня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2013», на якій наш Університет отримав Гран-прі у номінації «Лідер міжнародної діяльності», Диплом «За вагомий внесок у розвиток національної освіти».

Ректор Університету Огнев’юк В.О. нагороджений Почесною Грамотою «За особистий внесок у зміцнення освітнього потенціалу України».