Конференція членів (делегатів) Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка

Дата: 18 жовтня 2022 року
Час: 10:00-12:00
Форма проведення: онлайн, платформа Zoom

 

 

Порядок денний

  1. Відзначення активних членів Наукового товариства Університету грамотами та подяками.
  2. Звіт за 2021-2022 н.р. Ольги МУСІЯЧЕНКО, голови Наукового товариства Університету Грінченка.
  3. Представлення кандидатів на виборні посади голови, заступника голови Наукового товариства Університету, виборного представника з-поміж числа аспірантів та докторантів до складу Вченої ради Університету: Ольги МУСІЯЧЕНКО, заступника декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту; Анастасії КОТЕЛЕВЕЦЬ, аспірантки ІІІ року навчання спеціальності 231 Соціальна робота, голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Богдана БЕЗПАЛЬКА, аспіранта ІІІ року навчання спеціальності 032 Історія та археологія Факультету суспільно-гуманітарних наук.
  4. Про обрання членів лічильної комісії.
  5. Про обрання таємним голосуванням (простою більшістю) голови Наукового товариства Університету.
  6. Про обрання таємним голосуванням (простою більшістю) заступника голови Наукового товариства Університету.
  7. Про обрання таємним голосуванням (простою більшістю) виборного представника з-поміж числа аспірантів та докторантів до складу Вченої ради Університету.
  8. Про призначення секретаря Наукового товариства Університету за поданням обраного голови.
  9. Різне.
 
Створено: 13/10/2022 14:40