Конкурс для викладачів Університету для участі у програмі Еразмус+ КА1 в Державній вищій школі імені Іоанна Павла II (Польща)

Кінцевий термін подачі документів: 12 листопада 2021 року
Контактна особа: Виговська Ольга Сергіївна, завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к.205, тел.: 272 18 62; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Конкурс на семестрове навчання в рамках програми Еразмус+ в Університеті Кадісу (Іспанія)

Шановні викладачі Університету Грінченка!

Оголошується конкурс для участі у програмі академічної мобільності Еразмус+КА1 в Державній вищій школі імені Іоанна Павла II (Польща).

Викладачі – учасники програми Erasmus+ КА1, отримають стипендію для проходження стажування в Державній вищій школі імені Іоанна Павла II. Необхідна умова стажування – проведення лекцій, налагодження наукової та викладацької співпраці.

У Конкурсі можуть брати участь викладачі Університету Грінченка, які відповідають наступним вимогам:

  1. Працюють на постійній основі в Київському університеті імені Бориса Грінченка.
  2. Можуть викладати за спеціальністю «Спеціальна освіта».
  3. Володіють англійською мовою не нижче рівня B2.

Для участі у Конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12 листопада 2021 року подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти (вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к. 205) такі документи (в електронній і паперовій формі):

  1. Ксерокопію закордонного паспорту (перша сторінка).
  2. Коротке резюме англійською мовою із зазначенням публікацій (максимальний обсяг – 2 сторінки формату А4).
  3. Сертифікат про підтвердження знання англійської або польської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови (завідувача кафедри) та поставити печатку відповідного інституту/факультету.
  4. Мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

Сайт Сілезького Університету

 

 
Створено: 29/10/2021 15:08