Захід присвячений Дню Матері – «Нехай вам, любі, доля усміхнеться!»

mother12 травня 2015 року
м. Київ

  

 

 

 

Мама! Найдорожче слово в світі.

Де б не був ти, щоб ти не робив,

Назавжди вона твій шлях освітить,

Ніжним серцем, відданим тобі!

І сняться часто зорі голубі,

І мама на порозі біля хати.

За все, що маю, МАМО, ДЯКУЮ ТОБІ!

За все, що маю, та що буду мати!

 

12 травня 2015 року у концертній залі Культурного Центру «Українське Товариство Глухих», за підтримки Київської міської державної адміністрації, Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці, Ради жінок України, відбувся столичний захід присвячений Дню Матері – «Нехай вам, любі, доля усміхнеться!».

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник Голови КМДА – Радуцький Михайло Борисович, Голова постійної комісії Київської міської Ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики – Крикунов Юрій Володимирович та начальник Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці Київської міської державної адміністрації – Веселова Світлана Василівна. На святі були присутні представники жіночого активу Києва, керівники громадських, волонтерських та благодійних організацій.

На свято було запрошено до 400 київських багатодітних родин. Концертну програму підготували студенти Інституту мистецтв, вихованці Університетської вокальної студії «Натхнення» на чолі із Навчально-методичним Центром соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів. До вітань також долучились артисти театру міміки і жесту «Райдуга» Українського Товариства глухих с двома прекрасними концертними номерами у жестовому виконанні.

Представники київських родин були вражені безперечним талантом студентів нашого Університету. Вибухом радості для глядачів стало виконання нашими студентами Українського гопака, гучними оваціями не відпускали зі сцени тріо бандуристів «Кобзарі», фінальна пісня «Україна» тільки підкреслила думку про те, що ми – єдині, адже зала стоячі бурхливими оплесками вітала творчість Грінченківської громади.

Упродовж концертної програми йшла мова про найголовнішу місію жінки, про її подвиг Матері – Берегині сімейного родоводу, образ жінки в історії України, оспівування жінки і її жіночої долі у культурі та мистецтві, про важливість зберігання родинного древа та сімейних традицій.

 

Відео