Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності університетів»

Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності університетів»

26 вересня - 10 жовтня 2023 року

Медіацентр ГДІП

 

 

 

26 вересня – 10 жовтня 2023 року Оксана Марухленко, завідувач кафедри управління Факультету економіки та управління, доктор наук з державного управління, Ольга Виговська, завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти, кандидат політичних наук, Тетяна Даценко, завідувач НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності, кандидат психологічних наук, взяли участь у тренінгу «Публічна дипломатія в діяльності університетів». Тренінг був організований Медіацентром ГДІП у партнерстві з Фондом Ганнса Зайделя, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС, Міністерством закордонних справ України та Західноукраїнським національним університетом.

Тренінг включав 6 занять, у ньому взяли участь: 8 спікерів, 12 університетів, 2 громадські організації. Протягом навчання слухачі дізналися про: інструменти публічної дипломатії у практиці дипломатичних представництв України за кордоном; специфіку реалізації проєктів – від організаційного етапу до втілення проєкту й аналізу результатів; стратегічні комунікації закладів вищої освіти; розбудову та підтримку власного бренду в украї‌нському і міжнародному публічному просторі. Учасники тренінгу отримали нові знання, корисні знайомства, визначили засади міжкультурної комунікації, шляхи підтримання взаємин із потенційними партнерами. Важливим підсумком прослуханого курсу стали презентації проєктів учасників про застосування інструментів і каналів публічної дипломатії свого ЗВО.

Висловлюємо вдячність організаторам і спікерам за можливість взяти участь у надзвичайно актуальному, цікавому та корисному заході.

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності у...
Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності у...
Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності у...
Тренінг «Публічна дипломатія в діяльності у...