Участь студентів-правників Факультету права та міжнародних відносин у Всеукраїнському футбольному турнірі серед молодих юристів «Lawyers’ Friendship Cup 2023»

Участь студентів-правників
Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка у Всеукраїнському футбольному турнірі серед молодих юристів «Lawyers’ Friendship Cup 2023»

16 грудня 2023 року

м. Київ, вул. Пилипа Орлика, 15, Дитячо-юнацька спортивна школа «Динамівець» з фехтування КМДА

 

 

Збірна команда ФК «Астрея», до якої увійшли студенти перших курсів спеціальностей «Право» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», магістратури права та випускники Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка взяла участь у щорічному Всеукраїнському футбольному турнірі серед молодих юристів «Lawyers’ Friendship Cup 2023», організованому Радою молодих юристів України, яку очолює Євгеній Которабай, за сприяння партнерів Адвокатського об’єднання «Evrika Law» та Адвокатського об’єднання «Алєксєєв, Боярчуков та партнери», які не тільки допомогли в організації Футбольного турніру, а й безпосередньо взяли активну участь у змаганнях. Захід відбувся за інформаційної підтримки партнерів Юридичної газети, Юридичного вісника України, Інформаційно-аналітичного видання Femida.ua, Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Law & Events, Неформатного юридичного видання «Lойер».

У турнірі взяли участь футбольні команди Верховного Суду, Адвокатського об’єднання «Евріка», Адвокатського об’єднання «Алєксєєв, Боярчуков та партнери», Національної академії внутрішніх справ, Національного авіаційного університету, Київського університету права НАН України, Державного податкового університету та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Збірну команду ФК «Астрея» Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка очолив капітан команди Денис Метелиця – студент магістратури права другого року навчання, у воротах стояв Віктор Вовк – випускник Факультету права та міжнародних відносин та тренер ФК, до складу команди увійшли Андрій Жданов – студент магістратури права другого року навчання, Іван Кузьменко, Микита Гетьман та Олександр Гороховський – студенти перших курсів спеціальностей право та регіональних студій Факультету права та міжнародних відносин.

Турнір проходив в чотири етапи: гра в групах; чвертьфінал; півфінал; фінальна гра. За жеребкуванням, кожна із заявлених команд мала можливість зіграти по декілька разів між собою. Команда юристів блискуче перемогла команду Національного авіаційного університету в першій частині з рахунком 2:1, проте надалі зійшлася у протистоянні з доволі сильним ФК Верховного Суду, де результат виявися, далеко, не на нашу користь. Футболісти-грінченківці билися на полі як леви, продемонстрували неймовірну силу волі до перемоги і витривалість, підтримали шалений темп гри, і при цьому проявили свої лідерські якості в поєднанні з командною грою. З огляду на те, що всі учасники Турніру мають сформовані і професійні команди з багаторічним досвідом (команди Суддівського корпусу та Національної поліції), вважаємо наш перший виступ вдалим.

На турнірі ми зустрілися з нашими партнерами, адвокатом Дмитром Навроцьким, керуючим партнером AO «SENSUM», членом комітету Національної асоціації адвокатів України з аграрного, земельного та довколишнього права, членом Центру земельного права Вищої школи адвокатури. За підтримки і сприяння Дмитра Навроцького ЮК «Астрея» Факультету права та міжнародних відносин у 2019 році провела вдало І Школу земельного права України, то ж під час перерв між іграми, домовилися про наступні ІІ і ІІІ Школи земельного права України, які запланували провести навесні та восени 2024 року.

Цьогорічний Всеукраїнський футбольний турнір серед молодих юристів мотивував Факультет права та міжнародних відносин до формування професійної футбольної команди юристів задля гідного представлення нашого Університету на турнірах будь-якого рівня, зокрема регіонального, всеукраїнського чи міжнародного. Бажаємо нашій команді успіху та перемог!

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»
«Lawyers’ Friendship Cup 2023»