Триває складання НМТ на базі Університету Грінченка

Реалізація договору про міжнародну співпрацю з Академією спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської (м. Варшава, Польща)

18 травня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

Команда Київського столичного університету імені Бориса Грінченка вже не перший рік активно працює в тимчасовому екзаменаційному центрі (ТЕЦ), де школярі складають національний мультипредметний тест (НМТ).

Ми обʼєднали фахівців із різних структурних підрозділів, щоб забезпечити найкращі умови для успішного складання НМТ учасниками, а згодом – ЄВІ та ЄФВВ, реєстрація на які триватиме до 29 травня включно.

Університет Грінченка має потужну матеріально-технічну базу, що дозволяє організувати проведення тестування на високому рівні, адже комп'ютерні аудиторії, стабільний інтернет-зв'язок, супровід фахівців та правильна емоційна атмосфера є визначальними в організації.

Аудиторії ТЕЦ обладнані сучасною комп’ютерною технікою. Крім того, в кожній аудиторії присутні інструктори та ІТ-фахівець, які оперативно реагують на будь-які організаційні або технічні проблеми, що можуть виникати під час складання тесту.
Наша мета – допомогти кожному учаснику максимально комфортно пройти цей відповідальний етап, скласти НМТ та згодом вступити на обрану спеціальність.

Ціль 04. Якісна освіта

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності