Університет Грінченка та Національний антидопінговий центр підписали меморандум про співпрацю

Університет Грінченка та Національний антидопінговий центр підписали меморандум про співпрацю18 червня 2024 року
м. Київ

 

 

18 червня 2024 року відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Київським столичним університетом імені Бориса Грінченка та Національним антидопінговим центром. Договір було підписано виконувачем обовʼязків ректора Олександром Турунцевим та директором центру Сергієм Попиком.

Меморандум передбачає організацію та розвиток співпраці між Університетом Грінченка та Національним антидопінговим центром в освітній, науковій та інноваційній діяльності. Основною метою цього партнерства є використання отриманих результатів і спільних напрацювань, налагодження взаємодії з питань антидопінгової освіти та протидії поширенню заборонених речовин, пропагування та популяризація чистого спорту.

Також важливим аспектом домовленостей є організація практики для студентів Університету Грінченка на базі Національного антидопінгового центру, що дозволить молодим фахівцям здобути практичні навички та досвід у сфері антидопінгової діяльності.

Підписання цього меморандуму є важливим кроком у зміцненні співпраці між освітніми установами та та державними органами у сфері спорту з метою забезпечення високих стандартів в освіті та спорті, протидії поширенню заборонених речовин, пропагування та популяризація чистого спорту.

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

Університет Грінченка та Національний антид...
Університет Грінченка та Національний антид...