SCImago Institutions Rankings

Міжнародний рейтинг SCImago Institutions Rankings оцінює установи за складним індикатором, який об’єднує три різні набори показників на основі результативності наукових досліджень, інноваційних результатів і впливу на суспільство, виміряного досягненнями у реалізації Цілей сталого розвитку, визначеними Організацією Об’єднаних Націй та видимістю вебсайтів установи в інтернеті.

Методологія рейтингу включає показники науково-публікаційної активності науково-педагогічних працівників, цитованості наукових публікацій, міжнародного співробітництва, відкритого доступу до наукових публікацій, інноваційної, патентної активності, видимості вебсайтів в інтернеті та поширення в соціальних мережах.

У випуск 2024 року додано показник, який враховує кількість наукових публікацій, пов’язаних із Цілями сталого розвитку, визначеними Організацією Об’єднаних Націй.

SCImago Institutions Rankings

2024 рік

У 2024 році Університет Грінченка посів перше місце з-поміж 49 університетів України, представлених у рейтингу.

24 scimago

 

В загальному рейтингу SCImago Institutions Rankings Університет Грінченка посів друге місце з-поміж 69 наукових установ України, представлених у рейтингу та 4390 місце з-поміж 9054 наукових установ світу.

24 scimago general

 

Переглянути рейтинг