Школа кар'єрного росту

Головна29 листопада 2014 року
м. Київ, Інститут Міжнародних Відносин

 

 

 

 

 

 

Студенти-консультанти юридичної клініки «Астрея» Київського університету імені Бориса Грінченка прослухали курси школи кар'єрного росту юриста, що проходили в Інституті Міжнародних Відносин 29 листопада 2014 р. Усі учасники мали можливість прослухати виступи кращих спікерів, пройти різнопланові тренінги, а саме на теми про успішного проходження співбесіди, створення власної мережі контактів, самопіару та ефектних публічних виступів.

Андрій Зіньковський, призер міжнародного конкурсу ораторів Toastmasters International, автор майстер-класів українською та англійською мовами та Іван Омелян поділилися із слухачами порадами, як слід поводитися перед великою аудиторією та вести себе на співбесіді із керівництвом. Ваче Давтян – підприємець та відомий бізнес-тренер, ознайомив слухачів з тонкощами підприємницької діяльності та основними принципами її розвитку – економічними та правовими тонкощами ведення бізнесу. Олександр Липський – радник з розвитку бізнесу Правової групи «Павленко і Побережнюк», фахівець з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю, провів мастер-клас з основ особистісного піару, про корисні тонкощі стосунків між роботодавцями та потенційними претендентами на певну посаду; щодо важливості обраної середньо-спеціальної та вищої освіти для майбутньої реалізації потенціалу.

Наші студенти-консультанти (Цирельчук Юлія та Тарко Анна) отримали сертифікати Школи кар'єрного росту юриста від Ліги студентів Асоціації правників України також їх запросили стати членами Ліги студентів.

Іван Омелян
Іван Омелян 2
Андрій Зіньковськи 2
Андрій Зіньковський
Ваче Давтян
Ваче Давтян 2
Головна
Олександр Ліпський
Олександр Ліпський 2
Сертифікат Тарко
Сертифікат Цирельчук