Участь Юридичної клініки «Астрея» у щорічній виставці вищих навчальних закладів «Освіта та кар’єра - 2015» та «Освіта за кордоном»

Колектив ЮК «Астрея» КУ ім. Бориса Грінченка взяв участь у щорічній виставці вищих навчальних закладів «Освіта та кар’єра – 2015» та «Освіта за кордоном», що проходила в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Українському домі» протягом 16-18 квітня. Виставка представила понад 160 провідних навчальних закладів, освітніх агенцій та видавництв. Серед них понад 70 вищих навчальних закладів з 20 регіонів України, з них більше 30 – національні. У виставці взяли участь понад 60 закордонних навчальних закладів з України, Великої Британії, Франції, Німеччини, Канади, Австрії, Чехії, Польщі, Кіпру, Ізраїлю, Турції та Греції.

Протягом трьох днів, студентами-консультантами ЮК «Астрея» було здійснено безоплатну правову допомогу шляхом надання безкоштовних юридичних консультацій відвідувачам виставки, переважно у справах, пов’язаних із соціальними пільгами населення, статусом біженців та переселенців із окупованих східних територій України, пенсійного забезпечення науковців та державних службовців.

За три дні роботи виставку відвідало близько 8 тис. відвідувачів.

 

DSC04133
DSC04135