Студенти-правники ЮК «АСТРЕЯ» Київського університету імені Бориса Грінченка прослухали майстер-клас провідних юристів та адвокатів, які спеціалізуються у сфері кримінального права України

24 квітня 2015 р. на базі Юридичного інституту Національного авіаційного університету (м. Київ) відбувся майстер-клас з кримінального права та процесу за участю адвокатів, які спеціалізуються на кримінальному праві та фахівців з ораторського мистецтва. Організаторами заходи виступили – Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України та Юридичний інститут Національного авіаційного університету за участю партнерів заходу – Адвокатської групи «Солодко і партнери», Юридичної газети Юридичний вісник України, Ліги студентів АПУ.

Від ЮК «Астрея» майстер-клас прослухали та отримали сертифікати Чернега Андрій, Анна Тарко, Юлія Цирельчук, Тетяна Ковбаса, Полякова Ірина, Храпко Світлана та Лизогуб Катерина. Обговорювалися питання розвитку інституту адвокатури та її участі у кримінальному судочинстві, зокрема проблеми представництва інтересів юридичної особи, щодо якої здійснюється кримінальне провадження за новим КПК України; взаємодії правоохоронних органів з адвокатами у кримінальному провадженні (вчасне ознайомлення із справою, вступ у справу); повернення тимчасово вилученого майна у фізичних та юридичних осіб; забезпечення кримінального провадження шляхом відсторонення посадової або службової особи від займаної посади тощо.

Тематика майстер-класу та доповідачі викликали у учасників заходу жваве обговорення питань щодо перспектив розвитку адвокатури та її ефективної участі у кримінальному судочинстві.

 

Астрея
Астрея
Астрея
Астрея
Астрея
Астрея
Астрея
Астрея