Участь ЮК «Астрея» у VIII Всеукраїнській зимовій школі (30 січня – 04 лютого 2018 року)

Дата проведення: 30.01-04.02.2018 року

Місце проведення: Закарпатська область, Межгірський район, село Верхній Студений, Високогірна туристична база «Едельвейс» Європейського університету на горі Бескид

 

Школа відбулася за підтримки Міністерства юстиції України, організаторами виступили: Координаційна рада молодих юристів України при Мінюсті, Європейський університет, «K-project center». Інформаційні партнери: Юридична газета, Юридичний вісник України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Юридическая практика. Школа протікала у формі теоретичних та практичних майстер-класів від відомих юристів адвокатів та професійних тренерів з особистого розвитку. Учасники Школи мали змогу скористатися гірськолижним відпочинком та відвідати екскурсії до мальовничих місцевостей Закарпатських гір.

Метою Школи є формування нової української юридичної еліти, підвищення професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між юридичними студентськими організаціями.

Зокрема, представники від ЮК «Астрея» дістали змогу прослухати цілий ряд майстер-класів та тренінгів від Оксани Юхти – заступника директора департаменту реєстрації та систематизації правових актів Міністерства юстиції України на теми: «Хто такі лідери і чи можливо без них ?», «Роль Мінюсту у підвищенні правової освіти населення, проект – Я маю право»; Ярослава Федоренка – начальника відділу редактора телеканалу UA – Перший, на теми: «Говорити не можна мовчати: правильно та вільно», «Публічний виступ юриста»; Ольги Какауліної – речника Ради суддів України, на тему: «Ефективна комунікація, як ключовий навик для досягнення мети»; Катерини Ковалевської – керуючого партнера Адвокатського об’єднання «Адвокатське бюро Катерини Ковалевської», на теми: «Стосунки адвокат-клієнт, стратегії, завдання, підводні течії», «Підготовка процесуальних документів»; Дениса Овчарова та Руслана Редька – партнерів ЮК «Юскутум», на теми: «Завдання адвоката під час обшуку», «Визначення завдання та розробка стратегії при підготовці до судового засідання», «Криптовалюти – погляд юриста», «Корпоративні конфлікти – шляхи їх подолання»; Андрія Бутенка – проректора Європейського університету, на тему: «Реформування юридичної освіти України – виклики часу»; Елеонори Салової – адвоката, старшого юриста ЮК «ADER HABER», на тему: «Як повернути майно вилучене під час обшуку», «Як швидко та ефективно скасувати арешт, накладений на майно компанії».

Окрім вище зазначених заходів, організатори Школи залучали всіх учасників до тренінгу, що відбувся у вигляді гри – «Обшук та вилучення майна», інтелектуальної гри «Правовий брейн ринг». В рамках розважальної програми усі бажаючі мали змогу відвідати майстер-класи із латиноамериканських танців – Сальса та Бачата.

Всім учасникам школи були видані сертифікати, що засвідчують їхню участь у VIII Всеукраїнській зимовій правничій школі – 2018 року.

sertyficate cherneha  sertyficate harhun