Інституційні візити

У 2019 році МАУ розпочне серію інституційних візитів. Метою цих візитів є створення можливостей для обміну між членами під час зустрічі в університеті, який дуже просунувся у використанні цифрових інновацій для вдосконалення вищої освіти, щоб навчитися на досвіді цього університету. Метою програми є зміцнення потенціалу шляхом обміну інформацією та досвідом. Метою візитів сайту є те, що учасники отримують нові уявлення про те, як використовувати технології та отримувати ідеї щодо адаптації та використання інформації в його / її контексті.

Візити на сайти Інституцій здійснюватимуться виключно представниками членів МАУ (усі категорії). МАУ стягує плату за координування в розмірі 150 євро, яка покриває роздаткові матеріали та харчування під час дводенної зустрічі. Плата не включає розміщення та проїзд.

Перший візит на сайт відбудеться на майданчику відкритого університетом Каталонії (УК). УК є інноваційним університетом, який пропонує безперервне навчання для розвитку людини і суспільства, проводячи дослідження в суспільстві знань. Його освітня модель заснована на персоналізації та навчанні за допомогою Інтернет-технологій.

- Коли ?: 27-28 лютого 2019 року

- Де ?: Барселона, Іспанія

- Скільки коштує: 150 € (матеріали та харчування)

- Як зареєструватися ?: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr1oDs9Fq9uaLmnK4fvmbvlSXJnuqA8AwSoBjG5nTXmK4dgQ/viewform