Європейський освітній форум 2024. Конференція "Навчання для суспільства, у суспільстві та з ним"

08 - 09 лютого 2024, Рурський університет, Німеччина

 

У світлі концепції ЄАУ до 2030 р. «Університети без стін» цей захід досліджуватиме різноманітні зв’язки між суспільною відповідальністю вищої освіти та навчальною та викладацькою діяльністю університетів. Він розглядатиме навчання з трьох точок зору:

  • Для суспільства, тому що є багато способів, за допомогою яких університети можуть мати та демонструвати свій вплив як навчальні заклади, що служать суспільству, наприклад, через навчання в громаді та відкриту освіту.
  • У суспільстві, оскільки університети можуть по-справжньому служити суспільству лише тоді, коли вища освіта базується на комплексному, гнучкому та перспективному розумінні потреб у навчанні та навичках, наприклад, у формі автентичного навчання.
  • З суспільством, тому що університетам потрібен обмін і залучення всіх зацікавлених сторін і їхньої ширшої спільноти, наприклад, за допомогою спільного навчання та інших творчих підходів до навчання та викладання, щоб зрозуміти та задовольнити поточні та майбутні навчальні потреби.

Завдяки поєднанню пленарних і паралельних сесій Форум забезпечує платформу для обговорення того, як університети покращують навчання та викладання. Це ідеальний захід для проректорів з навчальної роботи, деканів та керівництва, що займається навчанням і викладанням. Він також запрошує дослідників, викладачів, студентів, політиків та інших зацікавлених сторін у сфері вищої освіти. Посилання.