«How to make Startup – don’t be perfect & fail fast!»

05 30 startup

 

Дата: 30 травня 2018 року
Час: 15:00 – 17:00
Місце проведення: вул. Маршала Тимошенка 13-Б, Зала Вченої Ради (ауд. 227)

Шановні студенти!

Запрошуємо Вас до участі у відкритій зустрічі "How to make Startupdont be perfect & fail fast!”, яка відбудеться у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння між Громадською організацією "Платформа інноваційного партнерства" та Університетом Грінченка, за підтримки Посольства Держави Ізраїль в Україні. Метою Меморандуму є забезпечення комплексної підтримки студентів, молодих вчених та підприємців для розвитку інноваційних та технологічних проектів, навчання учасників знанням та навичкам для успішної реалізації бізнес-ідей, відкриття бізнес-інкубатору YEP на базі Університету.

Вітальне слово:

Віктор Огнев’юк - доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор Університету Грінченка.

Спікери:

Олена Донець - засновник найбільшої інноваційної конференції TAU; 7 років управляла стартап центром в Тель-Авівському університеті (StarTAU), найуспішнішого центру підприємництва в Ізраїлі, і одного з 25 кращих бізнес-інкубаторів в світі; співзасновник та керуючий партнер DUCO – Enterprise Systems Design, міжнародної консалтингової групи, орієнтованої на залучення інновацій.

Аріель Сейдман - Дипломатичний Кадет Ізраїлю; працював в юридичному відділі і, зокрема, керував здійсненням доступності законодавства в системі освіти (дошкільні заклади через вищу освіту); працював в компаніях з розвитку нерухомості, які займаються всіма економічними питаннями; приймав участь у щорічній виставці ексклюзивної художньої галереї ART EXPO у Нью-Йорку.

Сапір Ефрон - сертифікований адвокат із прекрасними навичками міжособистісного спілкування; був членом команди, що представляє велику фінансову організацію у міжнародній податковій справі; навчав студентів основним нормам демократії та громадянства.

 

Якщо ти амбітна людина, хочеш дізнатися більше про світ стартапів чи, навіть, маєш гарну ідею, приходь і дізнайся як відповідати сучасним вимогам, світовим тенденціям та бути успішним!

Мова заходу: англійська, українська.

Увага! Кількість місць обмежена! Для участі заповніть реєстраційну анкету