Соціальна програма Scholarship

Запрошуємо студентів Київського університету імені Бориса Грінченка взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.

Наразі відкрито 7 номінацій:

30 000 грн. - https://gym-training.com/ru/scholarship-ua (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@gym- training.com )

17 000 грн. - https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html (запитання та роботи надсилати на пошту scholarship - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

21 500 грн - https://nadomu.kiev.ua/start- programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html ( запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

10 000 грн - http://nsdgroup.com.ua/socialnaja-programma-scolarship-ot-kompanii-nsdgroup-na-grant-dlja-oplaty-obuchenija/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

15 000 грн - «Бізнес ідеї і стартапи: що я можу реалізувати вже сьогодні?» https://reono.ua/ grant (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..ua)

15 000 грн - «Кешбек сервіси як наступний етап розвитку електронної комерції в Україні і світі» https://smarty.sale/ua/ uk/grant (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..ua)

15 000 грн - «Важливість малого і середнього бізнесу для економічного зростання малих і середніх міст України» https://okacredit.ua/ grant (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..ua)

 

Участь повністю безкоштовна.