Вебінар PROFLE+ (навчання французької мови як іноземної)

Програма PROFLE+ розроблена Міжнародним центром педагогічних досліджень (CIEP) та Національним центром дистанційної освіти Франції (CNED) і є цифровою платформою для підвищення кваліфікації викладачів французької мови, як іноземної, у всьому світі. 

На сьогоднішній день Програма імплементується у 80 країнах та налічує майже 9000 реєстрацій та 750 кваліфікованих тьюторів у всьому світі, серед яких є старший викладач кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства Університету Грінченка, к.ф.н. Девос Анастасія Олександрівна (пройшла стажування на базі Французького Інституту за підтримки Амбасади Франції в Україні і отримала сертифікат тьютора програми PROFLE+).

З початку навчального року 2020 планується включити цю програму в курс викладання французької мови для студентів 4-5 курсів. Французька Амбасада має намір профінансувати 5-7 студентів (відібраних на конкурсній основі), які будуть навчені дидактичним особливостям викладання французької мови та отримають відповідні сертифікати.

Ознайомчий вебінар для студентів Університету Грінченка та ЗВО України, залучених до імплементації цієї програми підвищення кваліфікації, відбудеться 25 червня о 14:00

Зареєструватись для участі у вебінарі

Презентація програми підвищення кваліфікації (доступна на французькій мові)

Для ознайомлення з програмою можна зареєструватися і отримати доступ до першого блоку навчання (безкоштовно) за посиланням