Київський університет імені Бориса Грінченка пропонує нову бакалаврську програму «Безпека інформаційних і комунікаційних систем»

Нова бакалаврська програма «Безпека інформаційних і комунікаційних систем»

Завершення навчання за цією програмою дозволить працювати:

1. інженером служби технічного захисту інформації;

2. програмістом/тестувальником програмних засобів систем інформаційної та кібернетичної безпеки;

3. розробником засобів захисту інформації;

4. адміністратором систем інформаційної та кібернетичної безпеки;

5. аудитором безпеки інформаційно-комунікаційних систем;

Навчаючись за новою магістерською програмою Ви набуде компетентностей:

1. Здатність застосовувати законодавчу та нормативно-правову базу, а також державні та міжнародні вимоги, практики і стандарти з метою здійснення професійної діяльності в галузі інформаційної та кібербезпеки.

2. Здатність до використання інформаційно-комунікаційних технологій, сучасних методів і моделей інформаційної та кібербезпеки.

3. Здатність до використання програмних та програмно-апаратних комплексів засобів захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних (автоматизованих) системах.

4. Здатність забезпечувати неперервність бізнесу згідно встановленої політики інформаційної та кібербезпеки.

5. Здатність забезпечувати захист інформації, що обробляється в інформаційно- телекомунікаційних (автоматизованих) системах з метою реалізації встановленої політики інформаційної та кібербезпеки.

6. Здатність відновлювати штатне функціонування інформаційних, інформаційно-телекомунікаційних (автоматизованих) систем після реалізації загроз, здійснення кібератак, збоїв та відмов різних класів та походження.

7. Здатність впроваджувати та забезпечувати функціонування комплексних систем захисту інформації (комплекси нормативно-правових, організаційних та технічних засобів і методів, процедур, практичних прийомів та ін.)

8. Здатність здійснювати процедури управління інцидентами, проводити розслідування, надавати їм оцінку

9. Здатність здійснювати професійну діяльність на основі впровадженої системи управління інформаційною та/або кібербезпекою.

10. Здатність застосовувати методи та засоби криптографічного та технічного захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності.

11. Здатність виконувати моніторинг процесів функціонування інформаційних, інформаційно-телекомунікаційних (автоматизованих) систем згідно встановленої політики інформаційної та кібербезпеки

12. Здатність аналізувати, виявляти та оцінювати можливі загрози, уразливості та дестабілізуючі чинники інформаційному простору та інформаційним ресурсам згідно встановленої політики інформаційної та кібербезпеки.

Долучайтесь до нової бакалаврської програми «Безпека інформаційних і комунікаційних систем». Дізнатися більше про бакалаврську програму можна у відео за посиланням.

Київський університет імені Бориса Грінченка чекає на Вас!

Адреса Університету: м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13-Б, каб. 116 (М. Мінська)

Телефон приймальної комісії: (044) 428 34 07

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адреса порталу: http://kubg.edu.ua/