Бакалаврські програми за спеціальністю 231 Соціальна робота

 

Запрошуємо на навчання за освітньою програмою «Соціальна адвокація».

Ця освітня програма створена як відповідь на новий виклик перед соціальним працівником – необхідність очолювати міжвідомчі команди в найкращих інтересах отримувачів соціальних послуг, розробляти дієві адвокаційні стратегії для захисту прав та інтересів уразливих категорій отримувачів соціальних послуг, представляти інтереси дітей, молоді та сімей.

231 sots rob SA bak

 

Опис освітньої програми

Навчальний план

 

Запрошуємо на навчання за освітньою програмою «Соціальна робота».

Унікальність програми полягає в підготовці фахівця-універсала, здатного надавати широкий спектр соціальних послуг різним категоріям населення, готового до здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Такі фахівці відповідно до стандартів соціальних послуг і бачення Міністерства соціальної політики України, виступатимуть кейс-менеджерами випадків та організаторами екстреного втручання в найкращих інтересах дитини, вмітимуть здійснювати соціальну експертизу управлінських рішень у соціальній сфері, що вкрай актуально в умовах децентралізації влади.

231 sots rob SR bak

 

Опис освітньої програми

Навчальний план

 

Запрошуємо на навчання за освітньою програмою «Соціальна педагогіка».

Особливістю програми є орієнтація на підготовку фахівця, здатного здійснювати соціально-педагогічну діяльність в умовах освітніх закладів, надавати психолого-педагогічну підтримку дітям, їхнім батькам, молоді, людям з інвалідністю. Він вмітиме організовувати профілактичну роботу, розробляти просвітницько-профілактичні, соціально-реабілітаційні програми, спрямовані на забезпечення прав дітей, попередження девіантної поведінки і сімейного неблагополуччя, організовувати волонтерські групи. Вивчення фахових дисциплін забезпечує його здатність планувати й здійснювати соціально-педагогічну підтримку сімей та дітей з урахуванням провідної ознаки вразливості, здійснювати заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству, булінгу, торгівлі людьми, різних видів девіантної поведінки.

231 sots rob SP bak

 

Опис освітньої програми

Навчальний план

 

Більше про кафедру соціальної педагогіки та соціальної роботи та наші овітні бакалаврські, магістерські програми.

Ми у facebook

Контакти

+380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка