Магістерські програми за спеціальністю 231 Соціальна робота

 

Запрошуємо на навчання за освітньою програмою «Моніторинг і оцінка соціальних програм» з можливим вибірковим блоком «Менеджмент соціальних проектів та програм».

Ця освітня програма отримала зразкову оцінку під час акредитації та є унікальною - єдиною в Україні! Денна форма навчання (15 бюджетних місць + 10 контрактних місць). Освітня програма є надзвичайно сучасною і вкрай актуальною для соціальної сфери України. Наразі є великий попит на фахівців соціальної роботи, які вміють не тільки розробляти соціальні програми і проекти, але й здійснювати оцінювання їх дієвості. Особливо актуалізується ця компетентність соціального працівника в умовах децентралізації влади. Громади зацікавлені у фахівцях, які знаються на управлінні, орієнтованому на результат, здатних розробляти інструменти моніторингу потреб населення у соціальних послугах, оцінювати якість надання соціальних послуг, розробляти оціночні інструменти відповідно до пропонованих Міністерством соціальної політики України стандартів.

231 sots rob MOSP mag

 

Опис освітньої програми

Навчальний план

 

Запрошуємо на навчання за освітніми програмами «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота».

Навчання за спеціальністю «Соціальна робота» другого (магістерського) рівня вищої освіти повністю відповідає вимогам професійного стандарту «Фахівець із соціальної роботи» і створює можливості для успішної роботи на відповідних посадах, кар’єрного зростання, підтвердження кваліфікації, необхідної для надання соціальних послуг, участі в інноваційних соціальних проєктах та програмах.

 

231 sots rob SP SR mag

 

Опис освітньої програми «Соціальна педагогіка»

Опис освітньої програми «Соціальна робота»

 

Навчальний план освітньої програми «Соціальна педагогіка»

Навчальний план освітньої програми «Соціальна робота»

 

 

Більше про кафедру соціальної педагогіки та соціальної роботи та наші овітні бакалаврські, магістерські програми.

Ми у facebook

Контакти

+380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка