Акція «Студентська столиця»

20.04.2013р. відбулась акція «Студентська столиця» у рамках ІІ Великої київської толоки за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України. В акції взяли участь 140 представників студентського активу з 14 вищих навчальних закладів столиці.

У висаджуванні дерев брала участь делегація грінченківців, членів студентської профспілки:

  • Інститут суспільства - Наторін Сергій, Левінчук Артур, Надікта Антон;
  • Педагогічний інститут - Бачинська Валентина, Герун Альона, Іванченко Мар’я;
  • Гуманітарний інститут - Бобровнік Євгенія,Самбір Олег, Юрченко Ірина.
  • Відповідальною за робочу групу була Директор по зв’язках з громад кістю Первинної профспілкової організації студентів - Бачинська Валентина, студентка Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

Разом із студентами інших вузів і на чолі з Начальником Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради – Добровольською О.М. та Головою Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України – Яцунем О.М. наші студенти молоденькі клени, які як сказала Бачинська Валентина: «У першу чергу ми прийшли сюди, щоб своєю дружньою працею подарувати мешканцям району «Позняки» гарний настрій. Адже дерева, які ми посадили сьогодні, вже через декілька років будуть милувати око кожному, подарують світ комфорту і затишку.»