Загальноміський захід з нагоди Дня Матері

12 травня 2016 року студенти і викладачі Інституту мистецтв, а також вихованці загальноуніверситетської вокальної студії «Натхнення» (керівник Машковська Н.В.) спільно із Київської міської адміністрацією привітали жінок столиці із Днем Матері.

На заході були присутні: заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник та начальник управління соціальної політики КМДА Світлана Веселова.

У вітальному слові Микола Юрійович зазначив: «Пошана до жінки-матері в Україні є давньою традицією. Матір возвеличували як берегиню сім'ї, роду та народу. На долю української жінки-матері випало чимало болючих випробувань, однак вона завжди знаходила силу і мужність їх долати. Крім усіх щоденних турбот, сьогодні обов’язком матері залишається боротьба за духовне збереження нації, активна участь у миротворчих процесах, виховання гідних громадян нашої країни». Також він побажав присутнім злагоди, благополуччя та миру кожній родині.

День Матері у Києві проходить щорічно, традиційно на нього запрошують жіночий громадський актив міста. Такі заходи сприяють поглибленню національних традицій, підвищенню соціального статусу жінки-матері, вихованню почуття патріотизму та пошани до жінки-матері.

Захід провела завідувач НМЦ СГВОДС Київського університету імені Бориса Грінченка – Оксана Перепельченко.

05 12 16 den materi