Вітання із прийдешніми святами!

 

Дорогі студенти-грінченківці!

Добігає свого логічного завершення важкий 2020-й рік… Час підвести підсумки і відпустити його у Всесвіт… Хочеться, аби важкі випробування цього року стали стартапом для нових ідей, нових проєктів, нових звершень і злетів. Зробивши висновки, ми стали мобільнішими, ми взагалі стали іншими. Головне, щоб ставши іншими, ми не розгубили людяності, щоб тактильність наших душ не перетворилась на порожню безодню із виходом у соцмережі…

Дотик щирої душі, рука вірного товариша, биття гарячого серця – цінності, яким немає ціни, які повинні хвилювати, надихати, надавати впевненості, дарувати надію. Надалі, навіть на відстані, головне, аби фізична дистанція не стала духовною прірвою.

Нехай новий 2021 рік, який наближається, і прийдешні свята принесуть людству нові наукові відкриття, відкриють нові імена, які засяють яскравими зірками на небосхилі історії людської раси, відкриються нові обрії для кожного, народяться люди – нові рушії добра і справедливості!

Первинна профспілкова організація студентів вітає грінченківську громаду із прийдешніми святами. Заглибленість у проблеми – гальмує замилування красою. Нехай вони скоріше пройдуть, а підґрунтям успішного і щасливого життя кожного хай стане міцне здоров’я і Віра у серці!

 

Вітаємо всіх із Днем Святого Миколая і бажаємо, аби в житті кожного траплялись дива!

 

Saint Nikolas