Практичний семінар «Створення електронних навчальних курсів на платформі Moodle»

З січня 2012 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка проводиться системне підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників щодо підвищення рівня інформаційно-комунікаційної компетентності: групові та індивідуальні заняття, консультації, методологічні та практичні семінари, бар-кампи, тощо.

Одним з результатів курсів підвищення кваліфікації з інформаційно-комунікаційної компетентності є створення авторських електронних навчальних курсів на платформі Moodle, їх сертифікація та отримання відповідного документа про авторське право на навчальний ресурс.

Сертифікація електронних навчальних курсів проводилась у жовтні 2012 р. та березні 2013 р. З результатами даних сертифікацій можна ознайомитись на сторінці сайту Університету.

З квітня 2013 р. триває третя хвиля сертифікації ЕНК. На сертифікацію науково-педагогічними працівниками подано 47 ЕНК, з яких сертифікацію пройшов 1 ЕНК.

З метою належного рівня підготовки авторських ЕНК та їх якості 11 червня 2013 р. в аудиторії 213 навчального корпусу на Тимошенка, 13-б о 16.00 буде проведено практичний семінар «Створення електронних навчальних курсів на платформі Moodle».

Під час семінару експерти, які проводили сертифікацію, зустрінуться з авторами курсів та нададуть практичну допомогу з метою доопрацювання ЕНК до належного рівня сертифікації.

На практичний семінар запрошуються науково-педагогічні працівники згідно списку, а також всі бажаючі.

 

Список НПП